Kurser


[contact-form-7 id="105" title="alumni-signup"]
×
[contact-form-7 id="104" title="acad-signup"]
×

Academy för leverantörer


Vi får ofta höra från ehandlare att de är trötta på att förklara för sina leverantörer hur ehandel fungerar. Ehandel kan vara svårt att greppa när man inte arbetar i en ehandelsverksamhet varje dag, så vi har bestämt oss för att dra vårt strå till stacken och hjälpa leverantörerna.

Vi har skräddarsytt ett utbildningsmaterial som går igenom alla delar av ehandel på en grundläggande nivå. Materialet riktar sig till leverantörer i ehandelsbranschen. Behöver dina säljare få en större förståelse för ehandel för att kunna prata med sina kunder? Vill ert företag vända sig till ehandlare i större utsträckning? Kanske behöver ledningen få en större förståelse för vad ehandel innebär för att kunna utforma affärsstrategier?

Utbildningsmaterialet inkluderar ett antal presentationer i Powerpoint/Keynote, samt en studiebok The Big Book of eCommerce. Materialet är på engelska och utbildningen är ca 2 dagar.

Kundreferens
"Vi har sedan ca 2 år tillbaka tagit hjälp av Nordic e-Commerce knowledge för att skapa en e-handelsutbildning för vår globala säljorganisation. För Klarna är det viktigt att alla våra säljare förstår utmaningarna som våra kunder står inför, därför är en e-handelsutbildning en självklar del i vårt utbildningspaket.

Den delutbildning Nordic e-Commerce knowledge har gjort har fokuserat på alla viktiga delar för en e-handlare idag och har inkluderat färdigt studiematerial, statistik samt exempel på case från deras vardag. Utbildningen ger en mycket bra inblick i hur det är att starta och driva e-handel vilket har tagit vår säljstyrka närmre våra kunder."

Johnny Sällberg, Manager of Education & E-commerce developement, Commercial - Klarna

Vill du veta mer om hur vi kan anpassa utbildningen till ert företag?


Kontakta oss