Kurser


[contact-form-7 id="105" title="alumni-signup"]
×
[contact-form-7 id="104" title="acad-signup"]
×

Anpassade utbildningar

Föreläsningar på plats hos er eller kurser hos oss? Vi anpassar innehållet efter era behov och er kunskapsnivå - allt för att skapa en utbildning som ger resultat. Som grund till våra föreläsningar använder vi material från vår årliga undersökning Mystery eShopper, där vi testar 100 nordiska ehandelsbutiker med ca 400 mätpunkter.

Kundtjänst

Efter att ha testat 100 kundtjänster under 5 år har vi ett gediget material till grund för våra föreläsningar. Hur bygger man en bra kundtjänst? Hur hittar man rätt medarbetare? Hur kommunicerar man med kunderna i de olika kanalerna? Vi tar upp best practise när det gäller kundtjänst via epost, telefon och livechatt. Föreläsningen blir anpassad efter er verksamhet.

Marknadsföring på sajten

Vi gör ett urval, anpassat efter er verksamhet, av viktiga punkter för att förbättra kundupplevelsen i din nätbutik. Hur kan man utforma sin sajt för att sälja mer och för att skapa en bättre kundupplevelse? Hur ska förstasidan utformas? Hur ska sökfunktionen fungera? Vad är viktigt att ha med på produktsidan? Hur kan vi bygga en process som gör köpet behagligt för kunden samtidigt som vi pushar för sälj? Vi anpassar föreläsningen efter dina önskemål.

Säsongsrelaterat

Vill ni ha en genomgång av vad som är viktigt inför julhandeln när det gäller sajten? Eller kanske vill ni ha en boost internt inför Black Friday eller en annan kampanj? Vi går igenom exempel och best practise från Norden och USA.